Meny Stäng

Sagan om ringen

Köp Sagan om ringen till lågt pris. ✖ Du får en snabb leverans av dina varor och har öppet köp. ✖ Beställ Sagan om ringen online för hemleverans direkt.

Masker, peruker och svärd för karaktärerna i Sagan om Ringen. Vad sägs om en mask föreställande Gollum eller Gandalfs stora skägg?

 
 

Gandalf Maskeraddräkt - One size

Gandalf Maskeraddräkt - One size
799 kr

Res till Midgård med den stora trollkarlen från Sagan om ringen.Gandalf Maskeraddräkt inkluderar hatt, mantel, bälte och väska. Finns i storlek: One size. Inkluderar: Hatt,?

Warlock Peruk Lång Vit - One size

Warlock Peruk Lång Vit - One size
499 kr

Det här är en riktigt cool peruk som förvandlar dig till en krigare. Perfekt till temafester och maskerader! Gillar du Sagan om ringen så kan du alltid satsa på att klä?

Alv Lång Blond Peruk - One size

Alv Lång Blond Peruk - One size
149 kr

Sagan om Ringen-tema på en fest är ett toppentema. Det finns massor av alternativ, bara låt fantasin flöda. Men vill du imponera lite extra på de andra gästerna så?

Huvudsmycke Alv

Huvudsmycke Alv
99 kr

Som hämtad ur Sagan om Ringen! Förvandla dig till en vacker alv hur enkelt som helst med detta urtjusiga huvudsmycke.Huvudsmycke Alv är ett mycket välgjort smycke av metall i guldfärg.?

Pappersflagga Nya Zeeland - 1-pack

Pappersflagga Nya Zeeland - 1-pack
29 kr

Långt där borta ligger ett land med natur som är minst sagt häpnadsväckande. Här valdes exempelvis Sagan om ringen filmerna att spelas in just på grund av detta. Det?

Aktuellt just nu: