Meny Stäng

Pruttmaskin med Fjärrkontroll

Handla Pruttmaskin med Fjärrkontroll billigt idag. Nu kan du beställa produkten för endast 249 kronor.

Partykungen erbjuder dig:
  • Ett stort sortiment
  • Snabb leverans
  • Öppet köp

Nu är det dags att skämma ut dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar med hjälp av denna fantastiska pruttmaskin. Göm den på festen, i skolan, på jobbet eller varför?

Beställ Pruttmaskin med Fjärrkontroll hos Partykungen.
Just nu: 249 kr


Betyg:

Pruttmaskin med Fjärrkontroll
Betygsatt av: BilligaMaskeradkläder.se ⚡
Betyg: 4.6
 

Relaterade produkter

Trumpennor

Trumpennor
99 kr

Är du typen som har oerhört svårt att sitta still i skolan eller på kontoret, speciellt när du tänker på ditt älskade trumset där hemma? Med vana händer?

Lock till Läskburk - 5-pack

Lock till Läskburk - 5-pack
39 kr

En halvdrucken läsk är en förlorad läsk - eller? Nu kan du rädda innehållet du inte orkar dricka upp genom att slajda på ett smart och funktionellt lock över burköppningen.?

Batman Hoodie - X-Large

Batman Hoodie - X-Large
399 kr

Läderlappen, Batman och nu senast Dark Knight. Ja, kärt barn har många namn. Det sägs att Bruce Wayne avrundar nattens äventyr med att chilla i soffan framför TVn med chips?

Mugg med Älgskylt

Mugg med Älgskylt
99 kr

Här har du en riktigt svensk mugg som du kan fylla med härligt starkt bryggkaffe sisådär 10 gånger om dagen, eller mer om du behöver. Denna mugg är en härlig souvenir?

Prillan Spruta För Snuspåfyllning

Prillan Spruta För Snuspåfyllning
10 kr

Information om prillan spruta för snuspåfyllning: Innehåller en spruta i plast som du kan göra prillor med. Perfekt skämtpresent till polaren som älskar snus.

Sifferballong Tårtdekoration Blå - Siffra 4

Sifferballong Tårtdekoration Blå - Siffra 4
29 kr

Piffa till födelsedagstårtan med roliga sifferballonger. Du sticker enkelt ner dem i en tårta eller något annat bakverk. Vill du skapa en riktigt festlig stämning kompletterar?

Molotow Liquid Chrome Marker - 2 mm

Molotow Liquid Chrome Marker - 2 mm
99 kr

Molotow Liquid Chrome Marker är en penna för lyxlirare. Med lyxlirare menar vi dig som är duktig på att skriva, i skrivstil exempelvis. Välj mellan fyra spetsstorlekar.Molotow?

Cluedo Brädspel

Cluedo Brädspel
399 kr

Herregud! Mångmiljardären Erik Ebenholts har mördats på sin herrgård och det är bara du och dina motspelare som har chansen att lösa fallet. Vad väntar du på??

Tärning XL Leksak

Tärning XL Leksak
149 kr

Grönt är skönt, och det är även denna mjuka skumtärning! Till alla föräldrar där hemma kan vi lova att det inte gör ont att få denna tärning?

 
 
Pruttmaskin med Fjärrkontroll köper du online. Här på BilligaMaskeradkläder.se finner du den och många andra kul produkter i kategorin Roliga. Priset på 249 kr får också ses som billigt.