Meny Stäng

Partybalja med Rephandtag

Handla Partybalja med Rephandtag billigt idag. Nu kan du beställa produkten för endast 349 kronor.

Partykungen erbjuder dig:
  • Ett stort sortiment
  • Snabb leverans
  • Öppet köp

Slipp fundera på om du har tillräckligt med plats i kylen för alla flaskor och brukar med dryck som ska in inför festen. Med den här snygga baljan kan du hålla drycken kyld?

Beställ Partybalja med Rephandtag hos Partykungen.
Just nu: 349 kr


Betyg:

Partybalja med Rephandtag
Betygsatt av: BilligaMaskeradkläder.se ⚡
Betyg: 4.1
 

Relaterade produkter

Monin Melon Syrup - 70 cl

Monin Melon Syrup - 70 cl
149 kr

Daiquiri på melon - det låter inte fy skam det! Addera en skvätt Monin Melon Syrup för att framhäva den där superhärliga melonsmaken vi alla är så tokiga?

Vinglas Mum Simply the Best

Vinglas Mum Simply the Best
129 kr

Gör mamma varse om att hon är simply the best med en praktisk och fin gåva i form av ett rosaskimrande vinglas. Perfekt för mysiga kvällar med guldkant! Vinglas Mum Simply?

Fuck You Karaff Set

Fuck You Karaff Set
499 kr

Vad kan passa bättre efter en jobbig dag med djävulskap omkring sig att få luta sig tillbaka i soffan, slänga upp fötterna på fotpallen och tappa upp ett glas whiskey samtidigt?

London's Dry Gin Essens - 5 cl

London's Dry Gin Essens - 5 cl
39 kr

Essens av högsta kvalitet. Tillverkade efter hantverksmässiga traditioner med råvaror utvalda med största omsorg. En flaska essens räcker till 2 x 70 cl renat brännvin.Ingredienser:?

Kopparmugg Moscow Mule

Kopparmugg Moscow Mule
229 kr

En iskall Moscow Mule? Ja, tack! Allt du behöver är ginger beer, vodka, lime, is - och inte minst den här muggen. Ett måste för dig som tar dina cocktails på allvar?

Svart Dödskalle Karaff

Svart Dödskalle Karaff
179 kr

Hur skulle det se ut om en vampyr eller en zombie skulle servera drycken ur en vanlig flaska? Nej, det går faktiskt inte för sig! Här behövs en cool karaff som ser ut som en döskalle.?

Papperssugrör Danmark - 10-pack

Papperssugrör Danmark - 10-pack
29 kr

Gillar du också Danmark med sin röda pølse, goda bakverk, vackra stränder och spännande huvudstad? De här sugrören passar alla oss som älskar landet i väster.?

Drinkpinnar i Rostfritt - 4-pack

Drinkpinnar i Rostfritt - 4-pack
59 kr

Drinkpinnar i Rostfritt stål från Bar@Drinkstuff ger den perfekta finishen till din cocktail med en elegant och praktisk design. Tillverkad av rostfritt stål, är dessa drinkpinnar?

Cocktailflaggor Pride - 50-pack

Cocktailflaggor Pride - 50-pack
29 kr

Om du ändå ska bjuda på snittar eller bullar på din pridefest kan du för stämningens skull pynta dem med dessa snygga små prideflaggor. Ditt festbord blir hur snyggt?

 
 
Partybalja med Rephandtag köper du online. Här på BilligaMaskeradkläder.se finner du den och många andra kul produkter i kategorin Bartillbehör. Priset på 349 kr får också ses som billigt.