Meny Stäng

Ölhorn Med Ställ - 1-pack

Handla Ölhorn Med Ställ - 1-pack billigt idag. Nu kan du beställa produkten för endast 299 kronor.

Partykungen erbjuder dig:
  • Ett stort sortiment
  • Snabb leverans
  • Öppet köp

Plundra din öl med Ölhorn Med Ställ! Perfekt för att ge lite medeltida smak till din öl, erbjuder detta dryckeshorn ett annorlunda sätt att avnjuta en?

Beställ Ölhorn Med Ställ - 1-pack hos Partykungen.
Just nu: 299 kr


Betyg:

Ölhorn Med Ställ - 1-pack
Betygsatt av: BilligaMaskeradkläder.se ⚡
Betyg: 4.2
 

Relaterade produkter

Uppochnervänt Vinglas

Uppochnervänt Vinglas
249 kr

Det finns många olika sätt att inta goda viner på! Du kan dricka dem ur vanliga drickglas (det tråkigaste sättet), halsa dem direkt ur flaskan (på festival eller på?

Isbitspåse Kuber - 20-pack

Isbitspåse Kuber - 20-pack
39 kr

Isbitar håller inte bara din dryck kall, de blir även en awesome drinkdekoration när du fixar goda cocktails på partyt. Dessa isbitspåsar är det givna valet inför?

Monin Yellow Banana Syrup - 70 cl

Monin Yellow Banana Syrup - 70 cl
149 kr

En tropisk drink med smak av banan är lättfixat med hjälp av Monin Yellow Banana Syrup. En liten skvätt i glaset ger din cocktail en härligt tropisk smak! Monin Yellow Banana?

Whiskey Stone Set med Glas

Whiskey Stone Set med Glas
399 kr

Ett exklusivt set att plocka fram när det ska bjudas på finwhisky. I den här lådan hittar du allt du behöver för en fulländad upplevelse: eleganta glas och stenar för?

Glob Karaff Set

Glob Karaff Set
499 kr

Denna otroligt läckra karaff är globformad och har ett helt fantastiskt detaljerat skepp av glas inuti karaffen. Flaskans kork är även den tillverkad av glas och som om det inte vore?

Ispåse med Träklubba

Ispåse med Träklubba
449 kr

Isbitar är inte alltid tillgängliga i hemmet när du väl behöver dem, men det är ändå rätt så enkelt fixat. Värre är det med krossad is. Hur?

Eriksberg Pokal Ölglas - 6-pack

Eriksberg Pokal Ölglas - 6-pack
349 kr

Drick ditt ljuvliga Eriksbergöl ur ett lyxigt glas med en klassisk pokalform! Det här glaset passar lika bra att använda under fotbollskvällen som när du chillar med vännerna?

Champagneglas i Plast Guld Glitter - 4-pack

Champagneglas i Plast Guld Glitter - 4-pack
69 kr

Nu kan du och dina vänner skåla in det nya året utan att riskera glasolyckor med dessa läckra champagneglas av plast. Kanske tror du att plastglas sunkar ner den festliga stämningen?

Shotglas Dalahäst

Shotglas Dalahäst
49 kr

En dalahäst är en symbol för Sverige. Det här fina shotglaset eller snapsglaset med charmiga dalahästar i olika färger blir ett festligt inslag på kalaset. Perfekt till?

 
 
Ölhorn Med Ställ - 1-pack köper du online. Här på BilligaMaskeradkläder.se finner du den och många andra kul produkter i kategorin Bartillbehör. Priset på 299 kr får också ses som billigt.